Notícia

'Segre' compleix 35 anys i prepara un calendari d'activitats

Evoluciona fins ser el grup multimèdia líder a les comarques de Lleida

Foto
El diari 'Segre' de Lleida compleix enguany 35 anys d'existència i ho fa consolidat com a líder de la informació a les comarques de Ponent. El 3 de setembre del 1982 es va publicar el primer número, editat en castellà en una petita redacció de la Rambla Ferran. Ja en el seu primer lustre de vida, 'Segre' va aconseguir ser el diari més venut als quioscos lleidatans.

Aquell 1987 es va incorporar el català amb una secció a la contraportada que, sota el títol de 'Bot de Pernes', va donar veu a joves escriptor catalans, entre ells Pep Coll, Emilio Bayo o Vidal Vidal.

El 1997 el català va omplir ja totes les pàgines: 'Segre' es va convertir en primer diari en tenir una doble edició en català i castellà.

De diari local a grup multimèdia

En aquests trenta-cinc anys, 'Segre' ha passat de ser un diari local de vint-i-quatre pàgines en blanc i negre a convertir-se en un grup multimèdia del qual formen part Lleida TV, la versió digital del diari, Segre.com, així com en el seu dia Segre Ràdio. A més, des del 1992, ara fa vint-i-cinc anys, el diari es publica a tot color

Activitats per al 35è aniversari

Per celebrar aquests 35 anys de vida, 'Segre' regalarà als seus lector a l'octubre un especial amb més de cent pàgines.  A més, el diari ha programat un calendari d'activitats al llarg del curs 2017-2018. Entre elles, el cicle de xerrades 'Diàlegs al Roser', que tindran lloc al Parador de Lleida amb convidats líders d'opinió. Tots ells exploraran el futur des de diferents àmbits, com el periodístic, l'econòmic, el polític o l'energètic, entre d'altres.

La primera personalitat en participar als 'Diàlegs al Roser' serà Kim Faura, director general de Telefónica a Catalunya, que intervindrà el 24 d'octubre.
 
Segre va publicar aquest editorial en motiu dels 35 anys:

35 anys al servei de Lleida

SEGRE compleix 35 anys. El 3 de setembre del 1982 sortia al carrer el primer número del diari per iniciar una singladura que, al principi, va haver de superar molts obstacles, però que el temps transcorregut ha demostrat que va ser un encert. Impulsat per empresaris locals, les dificultats econòmiques del moment van fer que la redacció, integrada per joves professionals el sant i senya dels quals era el rigor informatiu i el servei als lleidatans, es fes càrrec d’un projecte que va suposar una glopada d’aire fresc per a una societat lleidatana que fins llavors només podia optar pels mitjans existents, que provenien del Movimiento i l’Església. En aquests 35 anys, SEGRE s’ha consolidat com un potent grup de comunicació multimèdia i amb una posició de lideratge a Ponent que està fora de dubte. I tot plegat gràcies al suport rebut pels lectors i anunciants que demostren dia a dia la seua confiança en un diari independent de qualsevol grup polític o econòmic, concentrat en la defensa dels interessos de les comarques de Lleida i dels seus ciutadans, amb una credibilitat que ens guanyem dia a dia recollint les seues queixes i reivindicacions, i obert a la pluralitat d’ideologies que, en els temps convulsos que vivim, constitueix un delicat exercici d’equilibris, però l’objectiu del qual és fomentar el debat públic i la millora de la qualitat democràtica de la nostra societat. El resultat de tot això és un grup de comunicació cent per cent lleidatà que ha anat creixent i ha donat pas al Grup SEGRE, que a banda del diari s’ha endinsat en el món de la ràdio, de la televisió i dels mitjans digitals, amb la vocació d’oferir cada vegada més i millor informació als seus lectors.

En els propers dies, SEGRE oferirà als seus lectors i anunciants un especial commemoratiu d’aquests 35 anys, que inclourà a tall de resum les principals fites informatives aconseguides i es reiterarà el compromís de continuar mantenint la idea fundacional del diari de rigor i de defensa i servei a la societat lleidatana, que és la nostra. Continuarem esforçant-nos dia a dia perquè en els anys futurs els lectors i anunciants ens continuïn donant el seu suport, ja que és a ells a qui va dirigit el nostre treball. Gràcies per endavant.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte