Notícia

Ofereixen un assessorament jurídic en entorns digitals i electrònics

El servei entrarà en funcionament el dimecres 27 de setembre

Foto
El Col·legi de Periodistes posa a disposició dels col·legiats i col·legiades un servei d'assessorament jurídic en entorns digitals i electrònics. Les consultes es podran efectuar cada dimecres de 15:30h a 18:00h amb una durada de mitja hora i tindran una periodicitat quinzenal. El servei entrarà en funcionament el dimecres 27 de setembre i l'assessorament es podrà realitzar presencialment, per videoconferència, telèfon o a través del correu electrònic. 

Els col·legiats i col·legiades podran realitzar: 
  • Consultes relacionades amb aspectes jurídics sobre l’honor, la intimitat i la imatge, en general sobre els drets de la personalitat, la reputació digital i els delictes a Internet, el dret a l’oblit (cercadors, hemeroteques digitals ...) i els límits del dret d’informació d’Internet.
  • Consultes relacionades amb aspectes jurídics sobre drets de propietat intel·lectual, especialment referit als continguts digitals i a la distribució i comunicació d’obres protegides a Internet: articles, reportatges, notícies i entrevistes, fotografies i reportatges fotogràfics, enllaços a webs, agregadors de notícies i similars.
  • Consultes relacionades amb aspectes jurídics sobre el dret de rectificació, en particular referides a la informació susceptible de rectificació, procediment i termini de l’exercici del dret de rectificació i accions judicials. 
  • Documents relacionats
Font: Col·legi de Periodistes

detall-assessorament-juridic-en-entorns-digitals-i-electronics.pdf

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte