Notícia

Fàbregas: “No hem comés cap delicte, només fem la nostra feina”

TV3 ha entrat a la redacció d'"El Vallenc" 24 hores després de l'escorcoll

Foto
Francesc Fàbregas, el TN migdia de TV3
El director del setmanari 'El Vallenc' i president de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) ha afirmat aquest diumenge que no ha comés cap delicte. “Nosaltres només hem fet la nostra feina, que és explicar les notícies del dia a dia”, ha dit Fàbregas en declaracions al TN migida de TV3.

Fàbregas ha dit que el Govern central pretén promoure “la imatge de la por” pel referèndum sobiranista convocat per a l'1 d'octubre.

El director d''El Vallenc' i president de l'ACPC ha explicat que els agents de la Guàrdia Civil que van escorcollar la seu del diari es van emportar el seu ordinador i van mirar calaixos i armaris: “No em vaig sentir presionat, em van tractar correctament. La part negativa és que et regirin les coses personals i de la feina. És un tràngol difícil.”

Durant l'entrevista, Fàbregas ha tornat a agrair els suports rebuts, tant de diferents autoritats com dels centenars de persones que es van concentrar davant de la seu de la redacció.

En aquest sentit, Montse Ayats, de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana,  ha mostrat el seu rebuig a l'escorcoll a la seu d'El Vallenc, el qual consideren “violència d'Estat”, i exigeixen als poders públics "respecte per la llibertat d'impressió i publicació".

El conseller de Presidència, Jordi Turull, ha mostrat el seu suport a Fàbregas i ha demanat “no caure en provocacions”. Turull ha afegit que l'escorcoll d'El Vallenc i la investigació del seu director és un episodi “que la gent només hauria de veure en llibres d'història o documentals.”

PODEU VEURE L'ENTREVISTA COMPLETA EN AQUEST ENLLAÇ

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte