Notícia

Éxit de la campanya de l'ACPC al programa País KM0 de La Xarxa

S'han emès ja quatre reportatges de dos minuts cadascun

Foto
Bona acollida de la campanya diaria de promoció que aquesta setmana ha engegat  l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)  a la Xarxa Audiovisual Local (XAL).

Tal com es va informar, des del passat dilluns 17 de juliol el magazine diari de la XAL, ‘País KM0’, que condueixen les presentadores Roso Feliu (de dilluns a dijous) i Laura Alcalde (de divendres a diumenge), inclou cada dia un espai de dos minuts on es parla i promocionen les publicacions associades a l’ACPC.

Aquest espai es grava cada dia en un municipi diferent de Catalunya (en total seran més d’una cinquantena), i a cadascun dels municipis es destaquen les publicacions associades a l’ACPC que hi ha en aquella zona d’influència. Dilluns 17 de juliol, data d'inici de la campanya, es va gravar a Os de Balaguer (La Noguera); dimarts 18, a Sort (Pallars Sobirà); dimecres 19, a El Prat de Lobregat (Baix Llobregat); i ahir dijous 20, a Sant Pere de Ribes (Garraf). Avui el programa aterra a Les Planes d'Hostoles (La Garrotxa).

En aquest viatge a través del país, l’espectador pot descobrir la tasca que la premsa comarcal duu a terme per fer arribar els seus continguts als habitants de la zona, i es destaca, sobretot, la fortalesa de la premsa comarcal. 

El magazine ‘País KM0’ s’emet de dilluns a diumenge de 18 a 20 hores, a banda, es fan diferents reemissions al llarg de la jornada depenent de les necessitats de cada cadena de televisió local adscrita a la XAL.  ‘País KM0’ es pot veure al Canal 159 de Movistar+ i a totes les televisions locals que emeten el programa. La campanya es perllongarà fins al proper 8 de setembre.

ENLLAÇOS:
Podeu veure els videos al Canal de Youtube de l'ACPC: https://youtu.be/ohniIhg6Bq8
I a la pàgina we de l'ACPC:    http://www.premsacomarcal.cat/videos
 

Més enllaços:
‘El País KM0’: http://www.xiptv.cat/pais-km-0
Xarxa Audiovisual Local: http://www.xal.cat/

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte