Notícia

UPF Ràdio celebra el seu desè aniversari amb d'activitats

Va ser pionera en l’emissió per internet entre les ràdios universitàries

Foto
El campus del Poblenou va acollir el 25 de maig la celebració dels 10 anys d’existència d’UPF Ràdio, pionera en l’emissió per internet entre les ràdios universitàries de tot l’Estat.

UPF Ràdio va néixer el mes de gener del 2007, gràcies a l’impuls del vicerectorat de Comunitat Universitària i dins el marc dels estudis de Periodisme. La iniciativa va tirar endavant amb la voluntat de permetre una millor comunicació entre els membres de la comunitat universitària i oferir a la vegada una potentíssima eina docent, a més d’aportar visibilitat externa a la universitat.

En paraules del seu director, Josep Maria Palau, “UPF Ràdio és la ràdio de la Pompeu, és a dir, de tothom que s’hi vulgui acostar amb ganes de participar-hi”. I afegeix que “qui no tingui coneixements de ràdio rebrà una formació; i qui simplement vulgui expressar les seves idees en un format de blog sonor, també hi trobarà el seu lloc”.

Des del primer moment, va emetre a través d’Internet en format podcast, una novetat que la va situar en primera línia de les ràdios universitàries a tot l’Estat, permetent poder escoltar els seus continguts a qualsevol lloc i moment.

En els inicis va comptar amb el suport de Catalunya Ràdio, amb qui va signar un conveni de col·laboració que contemplava la cessió dels estudis de l’emissora pública i el suport tècnic necessari per a la gravació de programes. Actualment, UPF Ràdio té un acord amb Barcelona FM, que emet reportatges radiofònics elaborats per estudiants del Taller Integrat de Periodisme.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte