Notícia

El Govern publica les bases per a les subvencions als mitjans

Pretenen potenciar la qualitat en els continguts i la creació de llocs de treball

Foto
La Generalitat ha impulsat canvis substancials en les bases de les subvencions estructurals a publicacions en paper, mitjans digitals, ràdios i televisions per tal d’apostar per professionalitzar el sector donant un major suport a les empreses que contractin treballadors vinculats a la creació de continguts.
 
La Secretaria de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació i la Direcció General de Mitjans de Comunicació -responsables de determinar les novetats- han reformulat les bases després de mantenir múltiples contactes amb el sector durant tot l’any 2016 per escoltar les seves necessitats.
 
El Govern pretén potenciar la creació d’estructura d’empresa, així com la professionalització en la creació de continguts, valorant especialment el nombre de redactors que tenen contractats els mitjans. Així doncs, en els ajuts a les publicacions en suport paper s’introdueix el suport a la  professionalització per primera vegada, i en els ajuts a mitjans digitals i de ràdio augmenta significativament la quantia atorgada per cada redactor en plantilla.

Podeu consultar les bases al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç

Si ho preferiu, podeu entrar al web de la Direcció General de Mitjans de Comunicació, on trobareu aquests mateixos enllaços en l’apartat corresponent a cada línia de subvenció

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte