Notícia

Cursos per aprendre a trobar finançament per al teu projecte

6 tallers del 15 al 31 de maig a Barcelona

Foto
Vols conèixer noves vies de finançament en l’entorn digital? Saps quins avantatges t’aporten les estratègies en social media? Domines les tècniques de comunicació en situacions de crisi? Tens l’oportunitat de descobrir-ho en els pròxims cursos
 
Presentacions creatives amb Prezi
Dilluns 15 i 22 de maig (de 10:00 a 14:00). Barcelona
A l'hora de fer presentacions, vols ser diferent? Innovador? O bé voldries sorprendre? Marta Aguiló t’ensenyarà com les presentacions són una eina fonamental per mostrar qui som o què fem. Si la nostra presentació és diferent, destacarem de la resta i obtindrem avantatge competitiu, captivarem l’audiència i aconseguirem un efecte memorable.

Com dissenyar un pla de Màrqueting digital
Dimarts 16 i 23 de maig (de 15:30 a 20:30). Barcelona
Crear un pla de màrqueting digital és el primer pas per utilitzar els mitjans digitals per aconseguir els teus objectius empresarials. En aquest curs a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats.

Redacció per a Twitter i Facebook – Nivell avançat
Dimecres 17 i 24 de maig (de 09:30 a 14:30). Barcelona
En aquest curs eminentment pràctic, Sílvia Llombart analitzarà les pàgines de Facebook i els perfils de Twitter dels participants, assenyalant els punts forts i febles, les mancances i les millores a realitzar. D’aquesta manera, a la segona sessió, els participants podran aportar nou material i canvis fets seguint les recomanacions rebudes, per aconseguir un resultat òptim en els seus treballs.

Periodisme i crowdfunding: com microfinançar un projecte periodístic
Dimecres 17 i 24 de maig (de 16:00 a 19:00). Barcelona
L’objectiu d’aquest curs, impartit per Roger Palà serà aprendre les bases del crowdfunding com a eina de finançament periodístic. Explicarem les principals claus d'aquesta eina i aprendrem a preparar una campanya de crowdfunding i tot el que suposa: gestació del projecte, planificació econòmica, recompenses i campanya de comunicació.

Webinar: Aprende a utilizar el vídeo en directo de Facebook  
Dimarts 23 de maig (de 10:00 a 11:00). On-line
En este webinar, diseñado por Enrique San Juan, descubriremos cómo realizar emisiones en directo y de qué manera podemos integrar esta herramienta en nuestra estrategia de comunicación digital.

Com gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació
Dijous 25 de maig i 1 de juny (de 15:30 a 20:30). Barcelona
Aquesta formació, dirigida per Josep M. Brugués, proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació i ajuda a fer arribar els nostres missatges i informacions d'una forma més efectiva.

Teniu tota la informació al següent enllaç del Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte