Notícia

El 'Telenotícies comarques' es podrà veure sencer a tot Catalunya

Fins ara funcionava amb un sistema de desconneixions teritorials

Foto
TV3 remodelarà la seva graella matinal de cara a la propera temporada. La cadena ha decidit eliminar el programa 'Els Matins' i destinar la seva franja horària a dos espais diferents: el primer, un programa informatiu presentat per Lídia Heredia (08.00 a 10.30 hores); el segon, serà un magazín d'entreteniment que encara no té presentador. La cadena va fer un 9,5% d'audiència a l'abril.

Aquests canvis en la programació també repercutira sobre el 'Telenotícies comarques' que es convertirà en un informatiu de quaranta minuts, presentat per Núria Solé, i que es podrà veure a tot Catalunya, a diferència del model actual on un terç de l'espai es destina a fer desconnexions per a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

La televisió pública catalana ha assegurat en un comunicat que pretén “donar més temps i més difusió a la informació del territori, amb una edició d’abast nacional que començarà al voltant de les 13.45 i que enllaçarà amb el 'TN migdia'”. El 'TN comarques', afegeix TV3, duplicarà el seu actual temps d'emissió i inclourà “més informació del territori i des del territori, i amb una gran força de les informacions en directe i des de l’exterior”.

Núria Sole, actualment al capdavant de la segona part d''Els Matins', serà la director i la presentadora del nou format noticiari d'informació comarcal. La periodista ha explicat que “aquest nou repte suposa impulsar el format del 'TN comarques' per oferir més actualitat d’arreu del país, amb més connexions en directe per explicar el que passa des del lloc on passa, i a disposició del conjunt de l’audiència”.

Pel que fa a l’edició del 'TN comarques' en aranès per a la Vall d’Aran, TV3 ha assegurat que mantindrà la seva programació pròpia setmanal, els divendres al migdia. La cadena pública catalana diu que amb aquest canvis “creix l’oferta informativa dels territoris de parla catalana i es dona un nou impuls a un servei públic audiovisual”.

Font: e-noticies

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte