Notícia

Martorell es converteix en Ciutat de Revistes del 28 al 30 d’abril

Divendres a les 18.00h el president de l’APPEC inaugurarà l’iQUIOSC.cat

Foto
Martorell es converteix en Ciutat de Revistes amb la instal·lació de l’iQUIOSC.cat durant quatre dies al centre de la ciutat, diverses activitats paral·leles i un seguit d’accions durant l’any per fomentar la lectura de revistes en diversos espais de la ciutat.
 
L’iQUIOSC.cat obrirà les portes al públic a les 10.00 hores de divendres amb tota l’oferta de revistes i mitjans de premsa comarcals que es publiquen en català. La inauguració oficial serà a les 18.00 hores amb la intervenció del president de l’APPEC, Germà Capdevila, la Directora de Comunicació d’Endesa, Míriam Filella i l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.
 
A continuació l’Ajuntament presentarà en el mateix espai el nou canal de notícies impulsat pel consistori amb una tertúlia en què també hi participarà el president de l’APPEC, Germà Capdevila.

A banda de la instal·lació de l’iQUIOSC.cat el divendres, dissabte i diumenge de 10.00 h a 20.30 h, s’han previst diverses activitats: diumenge a les 11.30 hores hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Vila d’Olesa. A les 13.30 hores, entrevista en directe de Màrius Serra a Pilar Rahola en el marc de l’Esguard on tour. A la tarda, espectacle infantil amb Vivim del Cuentu a partir de les 17.30 hores i a les 20.00 hores, concert “Viatja amb la banda” a càrrec de la Banda Municipal de Martorell.
 
Durant aquests dies, l’iQUIOSC.cat oferirà ofertes i promocions en les subscripcions a revistes i publicacions en català. Els compradors es podran beneficiar d’un descompte del 50 per cent en la subscripció anual a una revista, s’enduran un lot de revistes gratis i tindran un accés gratuït d’un mes per llegir revistes a la plataforma digital iquiosc.cat.
 
L’iQUIOSC és un projecte de l’APPEC en el marc de la Federació Premsa Revistes que compta amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Martorell i Endesa.
 
Martorell, Ciutat de Revistes s'emmarca dins la Fira de Primavera que se celebra del 28 d'abril 





 


 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte