Notícia

Nous cursos de formació per a periodistes aquesta primavera al Col·legi

Màrqueting digital, postproducció audiovisual o Fact Cheking

Foto
El Col·legi de Periodistes proposa una sèrie de nous cursos de formació aquesta primavera:

Com dissenyar un pla de màrqueting digital
Barcelona. Dimecres 29 de març i 5 d'abril (de 15:30h a 20:30h)
En aquest curs, impartit per Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats. Repassarem totes les eines estratègiques on-line que podem usar per complir amb aquests objectius. Tot acompanyat d’exemples i casos pràctics que ens ajudin a visualitzar les estratègies.

Com crear campanyes de Google Adwords i Facebook Ads
Barcelona. Dijous 30 de març i 6 d'abril (de 10:00h a 14:00h)
En aquest curs, dirigit per Enrique San Juan, aprendreu els punts essencials per posar en marxa campanyes i tenir èxit en els vostres objectius de social media.

Tècniques de comunicació i expressió escrita
Barcelona. Dijous 30 de març i 6 d'abril (de 15:30h a 20:30h)
L'objectiu d'aquest curs, a càrrec de Montse Sanahuja, és aprendre a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendre a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i conèixer diverses eines per facilitar la tasca d’escriure en la feina diària.

Introducció a la postproducció audiovisual
Barcelona. Dimarts 4 i 11 d'abril (de 15:30h a 19:30h)
L'augment del consum audiovisual i les diferents formes de visualitzar-lo ha disparat la demanda de periodistes amb coneixements específics sobre animació, tractament de la imatge en moviment i composició audiovisual. Aquest curs, impartit per Joan Guasch, ofereix les eines que es necessiten per assolir noves fites en un ofici on la narració audiovisual i les noves tecnologies són cada vegada més imprescindibles.

Generació de continguts periodístics per al mòbil
Girona. Dimecres 5 d'abril (de 09:30h a 13:30h i de 14:30h a 16:30h)
L'objectiu d'aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, és fer un recorregut i reflexionar sobre què es podria fer i què s'està fent avui dia amb el mòbil com a canal de consum de continguts. La tecnologia mòbil ens obre tot un món de possibilitats, també als qui es dediquen a informar i generar continguts, i conèixer millor el canal ens pot ajudar a afrontar el nostre futur professional amb més garanties.

Fact Checking: la verificació del discurs com a notícia
Barcelona. Dimecres 5 d'abril (de 15:30h a 20:30h)
En el món actual, la sobreinformació fa que el periodista s’enfronti a una nova necessitat de base: filtrar, entre tots els documents publicats, les dades que siguin veritablement rellevants, evitant les notícies falses que apareixen cada dia. Amb Eduard Martín-Borregón aprendrem el procés de verificació de dades, coneixerem els principals errors que es cometen i aplicarem les metodologies del fact checking en un context periodístic.

Tècniques de Negociació
Girona. Dijous 6 d'abril (de 09:00h a 14:00h)
En aquest curs impartit per Josep Salvat, entendrem com és i com funciona el llenguatge verbal i no verbal, treballarem les habilitats per escoltar de forma activa i incorporarem nous hàbits per superar les nostres pors en negociar. Si fem aquesta “gimnàstica” podrem esdevenir bons negociadors.

Webinar: De la web responsive a la web móvil
On line. Divendres 7 d'abril (de 10:00h a 11:00h)
Construir un lloc web adaptat a mòbil és una prioritat per a qualsevol negoci.Quina és la millor opció per respondre a aquesta navegació mòbil de la forma més òptima? ¿És una qüestió simplement de visualització o hi ha altres factors a tenir en compte? Descobreix les respostes en aquest webinar dirigit per Pilar Yépez, i pren la decisió més encertada per a la teva empresa.


Els cursos estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació.
Són BONIFICABLES, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació, i gestionem els tràmits per poder-ho fer sense càrrec.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte