Notícia

Nova trobada de l'ACPC a Vic amb els editors de la Catalunya Central

Participen publicacions d'Osona, el Bages, el Berguedà, el Moianès i el Ripollès

Foto
Els assistents a la trobada, a la plaça Major de Vic. Foto ACPC
Representants de tretze publicacions de premsa local i comarcal de la Catalunya central han participat el dissabte 25 de març de 2017 en un esmorzar de treball celebrat a Vic per intercanviar informació i opinions amb el president de l'ACPC, Francesc Fàbregas.

Aquesta reunió forma part de la sèrie de cinc trobades que s'han programat en diferents punts del territori català per donar les màximes facilitats a les publicacions associades perquè expressin els seus anhels i inquietuds i alhora coneguin la tasca de l'ACPC i els serveis que posa a la seva disposició.

Les aportacions dels participants en aquestes reunions ajudaran a completar el pla estratègic de futur que prepara l'ACPC i que serà un dels temes de l'assemblea anual de l'Associació, convocada per al dia 20 de maig a Igualada.

A la trobada de Vic hi han participat representants de publicacions d'Osona, el Bages, el Berguedà,el Moianès i el Ripollès. En primer lloc el president Francesc Fàbregas ha recordat els serveis que presta l'entitat als seus associats així com les línies de treball actuals. Tot seguit les publicacions han presentar les seves preocupacions i suggeriments, i s'han realitzat aportacions molt valuoses.

Després de la sessió de treball, molts dels assistents han completat el matí amb una visita al centre històric de Vic amb un guia de l'oficina de turisme de la ciutat.

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte