Notícia

Premsa Comarcal estrena nou web 2.0

Foto
El nou site  ofereix, entre altres, un servei pioner i innovador als joves periodistes, a través d’un concepte de currículum en que conviu el tradicional amb el de periodisme ciutadà.
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal ha estrenat el seu nou web 2.0 aquesta setmana.
 
El nou site conté informació actualitzada en temps real de les darreres notícies i novetats de Premsa Comarcal, però també del sector, informació de l’associació i dels seus serveis, referències de les publicacions associades i un espai exclusiu d’intercanvi pels associats, entre altres seccions d’interès.
 
Un dels serveis estrella del nou site de Premsa Comarcal és el webmaster publicacions, que garanteix que totes les publicacions associades que no disposen de pàgina web pròpia puguin tenir el seu espai i s’incorporin a la xarxa. Cada associat disposa, a partir d’ara, d’un lloc en el web que conté la seva fitxa i una portada de la revista. A més, pot publicar textos i altres informacions d’interès. Les publicacions associades que sí tenen web també s’hi poden beneficiar. Aquest espai serveix de carta de presentació.
 
El nou web 2.0 ofereix també un servei pioner i innovador als joves periodistes, a través d’un concepte de currículum en que conviu el tradicional amb el de periodisme ciutadà. Un jove periodista pot incorporar el seu currículum a la borsa de treball i vincular-lo a les aportacions del banc de continguts en forma d’articles, cròniques, i reportatges, que posa a disposició de les publicacions associades. Així, complementa el seu currículum amb experiència real mentre que, aquesta aportació pren categoria de treball periodístic real. (del Gabinet de Comunicació Premsa Comarcal)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte