Notícia

Regió 7 celebra els seus 35 anys amb la publicació d'un suplement commemoratiu

Foto
Juntament amb la seva edició diària, el Regió7 aprofita la diada del llibre per publicar un suplement que recorda la trajectòria el rotatiu des de 1978 
Recordant la seva inauguració l’any 1978, el diari Regió 7 publica avui, juntament amb la seva edició diària, un suplement en homenatge als seus 35 anys. L’objectiu del suplement és fer un repàs de la llarga trajectòria del rotatiu des dels seus anys de formació, que van coincidir amb una època històrica políticament convulsa per Catalunya, just després de la dictadura franquista.
El suplement obre amb unes paraules del President de la Generalitat, Artur Mas, que es refereix al Regió 7 com “una de les primeres capçaleres catalanes que va donar resposta a la necessitat de tenir mitjans de comunicació en català, plurals i compromesos amb la nostra terra i la nostra història”, en un moment on “res era fàcil i tot estava per fer”. Finalment, el President també al·ludeix a la situació de crisi econòmica actual però felicita al diari i desitja que “l’exigència, professionalitat i proximitat marquin el futur del diari”. De la mateixa manera, Marc Marcè, director del rotatiu, dedica una columna a la tasca del periodisme i a la seva rellevància en la societat actual concloent que, mentre així ho vulguin els lectors, Regió 7 es dedicarà a “fer periodisme com cal per a la gent d’aquí”.
Així, el diari dóna pas a un recull dels moments més rellevants que s’han explicat a les seves pàgines: des de la dècada dels setanta fins l’actualitat. A més a més, també compta amb aportacions de periodistes de renom com Xavier Domènech o Gonçal Mazcuñán.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte