Notícia

Debat sobre el valor patrimonial de les revistes amb Rosa Serra de L'Erol

Modera Lluis Costa, autor del libre dels 40 anys de l'ACPC

Foto

El proper dimarts 19 de març hi ha programada a Girona la taula rodona Memòria popular i patrimoni a través de les revistes. Un debat que s'emmarca dins del cicle de conferències “La comunicació de proximitat en l’era de la globalitat”, de la Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català de la Universitat de Girona, i que comptarà amb la presència de dos professionals vinculats a l'ACPC. D'una banda, una de les ponents serà Rosa Serra, editora de la revista trimestral del Berguedà L'Erol; i de l'altra, el moderador de la xerrada serà Lluís Costa, autor del llibre dels 40 anys de l'ACPC, que és el director d'aquesta càtedra.

Els altres dos ponents convidats seran Àngel Madrià, editor de la revista Gavarres; i Vicenç Relats, editor de la revista Vallesos. La xerrada es durà a terme a les 12 hores a la Fundació Valvi (Gran Via Jaume I, 42, Girona)

La càtedra, que és una aliança del centre educatiu amb l’APPEC (editors de revistes i publicacions digitals), té per missió estudiar i difondre el passat i present de les revistes en català, i planificar i projectar el seu futur en funció de les noves realitats comunicatives derivades de la implementació tecnològica en l’àmbit de la premsa. Podeu consultar el dossier del cicle en aquest pdf.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte