Notícia

23 d'octubre a Juneda, primer acte itinerant del 40è aniversari de l'ACPC

El periodista Ferran Casas i la cantautora Meritxell Gené, protagonistes

Foto

Ja hi ha data per al primer dels actes itinerants de celebració del 40è aniversari de l'ACPC. Serà el dissabte 23 d'octubre a Juneda.

El programa d'actes de la jornada es divideix en dos blocs, a les 18 hores al Complex Cultural (Roger de Llúria, 13) se celebrarà una trobada restringida als associats de l'ACPC amb els representants de les publicacions del territori per explicar-los en profunditat les activitats i actuacions de Premsa Comarcal així com conèixer de primera mà les seves inquietuds i propostes.

ACTE CENTRAL
A les 20 hores al Teatre Foment Juneda (Roger de Llúria, 5) se celebrarà l'acte obert al públic durant el qual el presentarà el llibre 'Premsa Comarcal: La memòria de la vida quotidiana de Catalunya' escrit per l'historiador Lluís Costa amb motiu del 40è aniversari de l'ACPC. La presentació anirà a càrrec del president de l'ACPC Francesc Fàbregas. I tot seguit prendrà el relleu una xerrada del periodista Ferran Casas, subdirector del Grup Nació Digital.

La vetllada es clausurarà amb una actuació musical de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, autora de cinc discs com Branques i Sa Tanca d'allà dins, així com del poemari Després dels esbarzers (Pagès Editors).

Tots els actes són d'entrada gratuïta i lliure fins a completar l'aforament que marques les restriccions de la pandèmia.

Aquesta jornada està organitzada per l'ACPC i les publicacions de la zona SomGarrigues, Fonoll, Terrall, El Cérvol i Lo Clari. Col·labora, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Juneda.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte