Notícia

Jaume Carot Giner, assumeix la presidència de la Xarxa Vives

És el rector de la Universitat de les Illes Balears

Foto

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal fa anys que col·labora amb la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) per organitzar el Premi de Recerca Premsa Comarcal. Aquesta xarxa universitària ha anunciat aquesta setmana que el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Jaume Carot Giner, agafa el relleu de la presidència de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) en substitució de Vicente L. Navarro de Luján, rector de la Universitat CEU Cardenal Herrera. Els propers sis mesos, Carot estarà al front de la institució d’acord amb el calendari rotatiu de presidències.

Durant la presidència de Carot està previst que es publique l’estudi de recerca “Formació universitària sènior. Informe sobre l’impacte social en l’estudiantat”, es desenvoluparà la fase d’anàlisi de dades de l’informe Via Universitària (2020-2022), i al mes de novembre la Universitat de València serà amfitriona d’un Fòrum Vives sobre Política Lingüística Universitària, entre d'altres.


Jaume Carot Giner és catedràtic de Física Teòrica de la UIB. La seua recerca ha estat centrada en l’àmbit de la teoria de la relativitat general. Ha estat investigador honorari a la Universitat d’Aberdeen (Regne Unit) i també ha realitzat diverses estades de recerca al Regne Unit, Canadà, Alemanya i Portugal. A la UIB ha ocupat els càrrecs de vicerector d’Investigació i Postgrau (2013-2017) i vicerector de Recerca i Internacionalització (2017-2019).


La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 22 universitats en educació superior, cultura i llengua. Lidera serveis per a universitats amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa Mediterrània.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte