Notícia

La Premsa Comarcal continua de ruta per Catalunya de la mà de la XAL

Podeu veure els vídeos enregistrats aquests darrers set dies

Foto
Continua la campanya que l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)  duu a terme a la Xarxa Audiovisual Local (XAL). El magazine diari  ‘País KM0’ segueix dedicant  cada dia un espai de dos minuts on es parla i promocionen les publicacions associades a l’ACPC.

Aquest espai es grava cada dia en un municipi diferent de Catalunya (en total seran més d’una cinquantena), i a cadascun dels municipis es destaquen les publicacions associades a l’ACPC que hi ha en aquella zona d’influència. El passat divendres va ser el torn de Les Planes d'Hostoles; dissabte 22 van aterrar a Berga; diumenge 23 estava previst a Reus però es va cancel·lar per un fort temporal; dilluns 24 a Lleida; dimarts 25 a Banyoles; dimecres 26 a Santa Eulàlia de Riuprimer; i ahir dijous 27 a Mataró. Aquesta tarda serà el torn de Parets del Vallès. 

Podeu veure un recull amb els darrers videos al següent enllaç: https://youtu.be/GHVwOJlmwd8 o aqui a sota:


ENLLAÇOS:
Podeu veure els videos al Canal de Youtube de l'ACPC: https://www.youtube.com/playlist?list=PLbFToL6ZY2Ugik8uqZjYBH7cerLzX_tj6
I a la pàgina web de l'ACPC:  http://www.premsacomarcal.cat/videos

El magazine ‘País KM0’ s’emet de dilluns a diumenge de 18 a 20 hores, a banda, es fan diferents reemissions al llarg de la jornada depenent de les necessitats de cada cadena de televisió local adscrita a la XAL.  ‘País KM0’ es pot veure al Canal 159 de Movistar+ i a totes les televisions locals que emeten el programa. La campanya es perllongarà fins al proper 8 de setembre.

MÉS ENLLAÇOS:
‘El País KM0’: http://www.xiptv.cat/pais-km-0
Xarxa Audiovisual Local: http://www.xal.cat/

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte