Notícia

Jaume Roures posa a la venda Mediapro per 1.500 milions

Un fons d’inversió nord-americana, possible comprador

Foto
Mediapro, un dels grups audiovisuals més importants de l’Estat, propietària delsdrets d’emissió de la Lliga espanyola a tot el món, està a la venda per 1.500 milions d’euros, segons va informar El Independiente.

Jaume Roures, el seu president i fundador, està temptejant el mercat per desprendre-se’n per la seua falta d’expectatives de creixement. De moment, segons l’esmentat mitjà digital, ha contactat amb fins a cinc fons d’inversió xinesos, que han rebutjat l’oferta, però sembla haver trobat un possible comprador als Estats Units, un fons d’inversió especialitzat en companyies tecnològiques, anomenat Pamplona Capital Management.

El grup fundat per Jaume Roures, a banda de tenir els drets de la Lliga espanyola a tot el món, adquisició per la qual va pagar 1.900 milions l’any 2015, és també el propietari dels de la Champions League i l’Europa League de futbol, i de l’Eurolliga de Bàsquet –tots aquests a Espanya– i de la Fórmula 1 per a Llatinoamèrica. Així mateix posseeix un canal en obert d’esports (Gol TV).


Font: El Independiente i Segre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte