Notícia

L'iQuiosc arribarà el proper divendres 27 a la plaça de l'Església de Calella

Durant tot dissabte hi ha programades activitas lúdiques a l'espai

Foto
Divendres 27 de novembre s’ instal·larà iQUIOSC.cat a la Plaça de l’Església amb  tota l’oferta de revistes i premsa en català. 

Divendres a les deu del matí començaran les activitats del projecte iQUIOSC.cat  amb la instal·lació d’un quiosc a la Plaça de l’Església de Calella. La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Digitals impulsa aquesta iniciativa  que aglutina mig miler de mitjans de comunicació. 
 
IQUIOSC.cat és un projecte amb dues vessants: la física i la digital. La física és una mostra itinerant de revistes i premsa publicades en català. La digital, en canvi, és el quiosc que permet comprar revistes i premsa al web www.iquiosc.cat i que disposa  també d’aplicació pròpia per iPad, iPhone i Android. Amb aquesta instal·lació i les  activitats que s’hi faran al seu voltant, Calella es converteix per uns dies en Ciutat  de Revistes. 

Divendres a les 10.00 hores s’obrirà les portes de l’iQUIOSC.cat que s’inaugurarà  oficialment a les 12.00 hores amb la presència el president de la Federació  d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals i de l’APPEC, Lluís  Gendrau, del director de Comunicació d’Endesa a Catalunya, Eugeni Cabanes i de  l’alcaldessa de la ciutat, Montserrat Candini que clourà l’acte. 

Dissabte a les 12 del migdia, a l’escenari contigu a l’iQUIOSC.cat, la companyia Vivim del Cuento presentarà l’espectacle familiar “Un país de revistes”, i diumenge  a les 12.30h la revista Esguard presentarà “Esguard on tour” amb una entrevista en  directe de Txe Arana al cantautor Roger Mas. L’iQUIOSC.cat estarà obert divendres  i dissabte de 10.00h a 21.00h i diumenge de 10.00h a 19.00h. 

El projecte Calella Ciutat de Revistes preveu dur a terme més endavant activitats i  tallers a la Biblioteca i als centres educatius de la ciutat. 

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Digitals és la suma de  les associacions que representen als editors de revistes (APPEC), la premsa  comarcal (ACPC) i la premsa gratuïta (AMIC). La Federació aglutina a més de mig  miler de mitjans de comunicació que s’editen en català en la seva versió paper i  digital. 

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb:  Mònica López appec@appec.cat 608575552

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte