Notícia

Demanen el cessament del conseller delegat de Badalona Comunicació

Va voler prohibir la cançó "L'estaca" durant el Filmets Badalona Film Festival

Foto
Albert Fernández Saltiveri
La polèmica cloenda de la 40a edició de Filmets Badalona Film Festival ha posat en el punt de mira el conseller delegat de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri. Tots els grups municipals de l’oposició ja han demanat el seu cessament.

Els fets van ocórrer dissabte, al Teatre Zorrilla, en l’acte de lliurament de premis del certamen, quan Martí Serra, músic de The Filmets Band, va aturar la gala per denunciar que “un senyor” del govern municipal s’havia presentat a l’assaig dient que “manava molt”, més que el director del festival, i que ‘L’estaca’ “no es tocava”. El tema de Lluís Llach s’havia d’interpretar per anunciar el millor curtmetratge en català, com en anteriors edicions.

“Li hem de dir que aquestes coses ja no funcionen així. Ja no ens poden dir què podem tocar i què no podem tocar. Com que ell mana molt, però el festival Filmets és de Badalona i de la gent de Badalona, vaig a tocar L’estaca, i qui vulgui que la canti amb mi”, va afegir el saxofonista. Els 300 assistents van aplaudir les paraules de Serra i van cantar la cançó acompanyant el grup. (de Comunicació 21)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte