Notícia

La revista 'Avenç' del Palau d'Anglesola celebra els 125 números

Han dissenyat una portada especial realitzada cooperativament pels dotze membres de la redacció

Foto
Evolució de les portades
La revista Avenç del Palau d'Anglesola ha publicat aquest estiu el número 125. Per celebrar l'efemèride, l'equip de redacció actual del butlletí va crear una portada especial realitzada cooperativament pels dotze membres que en formen part.

Tal i com expliquen els responsables de la publicació, "l'obra va sorgir un vespre estiuenc en el qual la tela blanca inicial va anar impregnant-se de color i de paraules, sumant creativitat. La portada és una al•legoria de la tasca apassionant i intensa del què és la premsa local en aquest poble petit de la Plana d'Urgell".

A més, durant la Festa Major d'estiu, l'Associació Cultural Tots Som de Casa, editora de l'Avenç del Palau d'Anglesola, va reunir els 125 números editats en una exposició commemorativa. En la mateixa exposició s'exhibien totes les portades ampliades i els veïns podien votar la més històrica, la més atrevida, la més creativa i la millor portada. De la primera categoria van empatar la 4 i la 13, dues capçaleres dels anys 70, que reivindicaven de l'Estatut i presentaven el nou Consistori Municipal, respectivament.

La portada 125, l'última publicada, es va endur dos mencions: la més atrevida i la més creativa. I finalment, com a millor portada de l'Avenç, sortí elegida la número 115, una imatge que recull les "orelletes", unes postres típiques palauanglesolines que es confeccionen encara a casa per la Festa Major de Sant Blai, a l'hivern.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte