Notícia

Amor i Míssils

Xavier Jiménez Sama CEO a Only Media Web/News

Love & Rockets (Amor i míssils) és un grup de música dels anys noranta, fruit de l'escissió del mític grup Bauhaus, el mateix nom del grup és un oxímoron, gairebé a l'altura del meu oxímoron favorit “Intel·ligència militar”, ara que no parem de parlar de les intel·ligències artificials, pensar que els passos d'un futur pròxim seran definits per la “intel·ligència militar” és gairebé un acudit, però la veritat és que sonen tambors de guerra, i sembla que no hi ha qui pugui parar aquesta escalada armamentística. En qualsevol conflicte és sabut que tots perden, ningú guanya.

Si avui es refundés la banda, igual es plantejarien canviar el nom i dir-se “Sostenibilitat i Míssils”. Europa està fent passos adequats per a descarbonitzar-se en els pròxims anys, fa falta que la resta del planeta també faci els deures, però en un context com l'actual en el qual ja veiem clarament els efectes del canvi climàtic en el nostre territori, mort d'arbres i vinyes, sense anar més lluny, sembla que el rearmament no és la millor idea. Mai hem tingut tantes eines per a comunicar-nos com ara, però no hi ha pitjor sord que el que no escolta.

Mentrestant continuem pendents de si extradeixen a Julian Assange, amb l'avís per a navegants implícit que suposa als límits de la llibertat d'expressió de periodistes, mitjans, i de la mateixa informació en la xarxa; i, a més, en curt temps veurem canvis profunds, en el consentiment de dades, la publicitat digital i les audiències. Ja ha arribat la primavera, i enguany ve amb “amor i míssils”

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte