Notícia

Tornar a la universitat

Anna Berent Palau Mestra i directora de la Revista Fonoll

Any 2021. Després de la pandèmia em graduo a la Universitat de Lleida amb la Doble Titulació d’Educació Infantil i Primària. Dos anys treballant, observant, vivint, experimentant d’una escola en una altra, de substitució en substitució, ple d’aprenentatges que m’han ajudat a créixer i a formar-me diàriament com a mestra. També, amb la frustració i la preocupació de les necessitats de les escoles catalanes. Però, amb l’esperança que tot anirà a millor. És aquesta esperança i una trucada inesperada que m’han donat una gran oportunitat: tornar a la universitat.

Però, aquesta vegada, a cursar un màster, amb les energies renovades, amb una major maduresa personal i professional, amb ganes d’aprendre per plaer i no per obligació sobre aspectes que formen part de l’àmbit educatiu i, és que, aquesta parada del món laboral és una oportunitat per formar-me en la branca de l’educació, la qual m’apassiona, i tinc clar que serà l’àmbit al qual hi dedicaré la meva vida i carrera professional.

Després de dos anys deslligada de la universitat torno a tenir aquells nervis del principi, amb ganes de treballar en equip, conèixer professionals del món de l’educació, noves idees, projectes, recerques... un màster on hi abocaré tots els meus esforços per tal que al final doni els seus fruits i aconsegueixi els meus objectius: aprendre, formar-me com a professional dins del món educatiu i, sobretot, gaudir de l’experiència de tornar a aquella institució que et va acollir ara fa uns quants anys i on tornes per demostrar tot el que has aconseguit. També, per evidenciar que mai és tard per continuar formant-te, que aquesta parada laboral és vista com una inversió a llarg termini en aquest camí professional que ens estem construint a diari i, en definitiva, per continuar formant part d’aquesta institució com és la Universitat de Lleida.

I és que al llarg d’aquests mesos m’he anat fent la idea que la meva vida farà un gir de 180 graus, un canvi necessari, des del meu punt de vista, i que acullo amb molta il·lusió i és que puc dir ben orgullosa el següent: Torno a la Universitat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte