Notícia

Fita Feta

Carles Ayats Aljarilla President de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Mil edicions són una fita. Un punt que, com las grans pedres que els nostres avantpassats plantaven en els camins, ens permetem saber d’on venim, on estem i on anem. I en aquesta ocasió també és motiu suficient per a felicitar el Diari de Sant Cugat i a totes aquelles persones que han fet aquest llarg recorregut fins a l’exemplar que teniu a les vostres mans.

Aquesta trajectòria vital ha estat paral·lela al desenvolupament d’un sistema propi i singular de comunicació de proximitat al nostre país i que l’any 1980 va decidir aixoplugar-se sota una ensenya comuna, l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal. Avui, 132 capçaleres, des de diaris a trimestrals, en paper i digital, formen part d’aquest col·lectiu.

Existia, existeix i existirà una necessitat de recollir i de transmetre allò que ens és proper. Ningú com nosaltres coneix què passa al nostre entorn. I el més important, els nostres lectors reconeixen aquest treball i ens renoven, edició rere edició, la seva confiança. Arreu de Catalunya, la Premsa Comarcal s’ha convertit en una referència informativa necessària per entendre la riquesa, la diversitat i la transversalitat d’aquest país polièdric.

El Diari de Sant Cugat ha arribat a aquesta edició número mil fidel a aquest compromís amb el periodisme de proximitat. Des de 1992, la
seva oferta d’opinió i d’informació ha sabut guanyar-se l’interès creixent dels seus lectors i subscriptors. Després de mil edicions, i malgrat la doble crisi que afecta el nostre sector, pot mirar amb il·lusió i forces renovades un futur ple de noves fites on la informació de proximitat seguirà necessitant del compromís, de l’excel·lència i de la dedicació d’aquests periodistes i notaris de l’actualitat local i comarcal.

Per moltes edicions més!

Article publicat al número 1000 del 'Diari de Sant Cugat' el dia 30 d'abril de 2014
giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2022

Avís legal

Contacte