Notícia

La Premsa Comarcal destaca als Premis Rahola: El Diari de Girona guanyador en categoria de fotoperiodisme, i L'Empordà finalista pel millor treball informatiu

Foto
La cinquena edició dels premis, organitzada per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes, va tenir lloc a l'auditori de Girona 

L’entrega de la cinquena edició dels premis Rahola, organitzats conjuntament per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya de la demarcació de Girona, en periodisme va tenir lloc ahir a l’auditori de Girona. La sèrie fotogràfica ‘XaropClown’ publicada per Aniol Resclosa al ‘Dominical’ del Diari de Girona, va obtenir el premi a millor fotografia. Mentre, d’altra banda, el Setmanari de l’Alt Empordà va ser finalista en la categoria de premsa pel treball ‘the Secret Life of Figueres’ de Josep Maria Dacosta i Joan Manuel Soldevila.

La guanyadora del premi en modalitat de premsa va ser la sèrie d’articles ‘Quan l’edat és un plus’ publicada a La Vanguardia per Bàrbara Julbe. En la categoria de fotoperiodisme, els finalistes van ser les fotografies ‘Dance Festival de Platja d’Aro’ d’Albert Busquets i ‘Desallotjament al bloc de Salt’ de David Aparicio.

En el camp audiovisual va guanyar el reportatge televisiu ‘La Fageda, una empresa social que funciona’ emès a La 2 de TVE, deixant com a finalistes ‘¡Atención obras!’ de La 2 i ‘Cap a Mar’ de Miramar TV.  

En categoria d’informació digital, s’ha premiat la revista interactiva ‘Proscenimum’ impulsada per Dani Chicano. Mentre els finalistes han estat el blog oficial de promoció econòmica de l’Ajuntament de Verges i la pàgina web informativa de Ràdio Girona.

Pel que fa les millors iniciatives de comunicació institucional, s’ha proclamat guanyadora la revista L’Arjau de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols; i la revista Girones ha rebut el premi al millor projecte sobre comunicació.

 

Finalment, el jurat també ha reconegut la cobertura informativa de Ràdio Olot dedicada al judici de La Caritat amb el guardó Miquel Diumé, al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte