Notícia

La premsa tracta de manera paternalista la gent gran segons el Síndic de la Premsa Comarcal i Local

Foto
Segons el Síndic de la Premsa Comarcal i Local, Manel López, la premsa tracta de manera paternalista la gent gran. El defensor del lector de la premsa comarcal ha fet aquestes manifestacions en una taula rodona sobre la gent gran dins el marc d'unes jornades organitzades per l'Ajuntament de Manresa sobre el Protocol d'actuació contra els
maltractaments a la gent gran.
El Síndic de la Premsa Comarcal i Local, Manel López ha fet algunes propostes per tal que la
gent gran sigui escoltada i tractada als mitjans de comunicació com la resta de col—lectius.
Segons el Síndic, la gent gran s'ha d'associar per tenir plataformes per tal de poder parlar d'una manera d'igual a igual amb la classe política, fins i tot, ha dit, poder tenir veu al Parlament de Catalunya. A la vegada cal poder identificar els líders d'aquestes associacions de gent gran per tal que els mitjans de comunicació puguin reconèixel's i relacionar-se amb ells com fan amb els líders d'altres associacions o entitats.
Segons el defensor del lector de la premsa comarcal i local, si els mitjans no presten atenció a la gent gran és per no ser un col—lectiu consumidor, fet que sovint fa que aquest col—lectiu nomès surti als mitjans de comunicació quan són víctimes, tot i que a la premsa associada a l’ACPC tenen un paper notable.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte