Notícia

Comunicació 21 i Premsa Comarcal-ACPC signen un conveni de col•laboració

Foto
L’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) ha firmat un conveni de col•laboració amb el grup editorial Comunicació 21, que ha tingut lloc el dimecres 13 d’octubre a la seu de l’ ACPC, a Barcelona. El document, firmat per l’editor del grup Comunicació 21 i el President de Premsa Comarcal, garanteix la difusió de les activitats de Premsa Comarcal a través del portal www.comunicacio21.com.

Seguint amb la línia d’acords entre diferents entitats i l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, el President de l’ ACPC, Estanis Alcover, i l’editor del grup Comunicació 21, David Centol, han acordat una participació conjunta  en els seus continguts durant un any. Amb la firma del document, s’estableix la cobertura de continguts per part de les dues entitats, una columna setmanal redactada per un membre de Premsa Comarcal que es penjarà al portal www.comunicació21.com  i la subscripció gratuïta d’exemplars de la revista Benzina per  l’ ACPC. 

Actualment, el grup editorial Comunicació21 és responsable de publicacions com Benzina , i els portals www.comunicacio21.com, www.cultura21.cat i www.revistabenzina.cat.  Amb aquest acord, Premsa Comarcal-ACPC és garanteix tenir una presència destacada en un dels portals de comunicació més importants del nostre pais.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte