Notícia

Importants novetats al web de Premsa Comarcal

Foto

Segons un informe realitzat amb el Google Analytics del mes d’agost, el nou web 2.0 de Premsa Comarcal, www.premsacomarcal.cat (que estava en periode de proves), ha rebut durant aquest mes d’agost 490 visites amb 1.370 pàgines vistes.
 
 Una dada a tenir en compte ja que el mes d’agost és un mes atípic on el consum a la xarxa disminueix degut a què és un període tradicionalment vacacional. Malgrat això, però, enguany el web de Premsa Comarcal durant el mes d’agost ha estat més visitat que cap altre any.

L’Estat des d’on més han visitat el web de Premsa Comarcal és l’espanyol, seguit d’Alemanya i França.

Grans avantatges pels associats

Premsa Comarcal, en la seva aposta per l’avantguarda i la innovació, ha presentat recentment el seu nou web 2.0 www.premsacomarcal.cat. Els avantatges i novetats del site es van donar-se a conèixer als associats el dia 29 de maig, en el decurs de la 5a Convenció de la Premsa Comarcal i la 28a Assemblea, que es van fer a Les Borges Blanques. La posta en marxa del nou portal 2.0 tanca un cercle iniciat per Premsa Comarcal amb l’objectiu d’aplicar les noves formes comunicatives a la informació comarcal i local.

El nou web 2.0 conté informació actualitzada en temps real de les darreres notícies i novetats de Premsa Comarcal, però també del sector de la comunicació comarcal i local. El nou portal consisteix en una aparador online dels serveis de Premsa Comarcal i, sobre tot, dels seus associats. Una de les novetats principals del nou portal és que garanteix que totes les publicacions associades a Premsa Comarcal /ACPC que no disposen de pàgina web, tinguin el seu propi espai a la xarxa i la seva pròpia URL.

Així, cada associat disposa, a partir d’ara, d’un lloc web: http://premsacomarcal.cat/Nompublicacio. Aquest espai conté la fitxa de la teva publicació i una portada de la revista, que tu mateix pots anar actualitzant en qualsevol moment. L’associat hi pot penjar els textos que consideri,  el sumari del darrer número de la publicció, i un PDF de la mateixa. Es pot actualitzar, canviar i fer-hi el que es vulgui i quan vulgui.  Aquest espai, que permet la personalització individual de cada publicació, ha de  servir de carta de presentació a la xarxa per aquelles publicacions que no disposen de pàgina web. Les publicacions que ja tenen pàgina web, també es veuen beneficiades, incrementant la seva presència a internet

L’actualització d’aquest servei es du a terme des de l’àrea interna de Premsa Comarcal, a la qual poden accedir tots els associats amb les claus d’accès necessàries des de la pàgina principal www.premsacomarcal.cat
 
En l’àrea interna, exclusiva pels associats, també aquests poden consultar els butlletins elaborats per Premsa Comarcal (Món Fiscal, Món Laboral, Món Editorial i Món Associatiu), els informes mensuals de gestió de junta, i altres documents d’interès. Com a novetat, els associats també poden penjar documents i compartir-los amb la resta d’associats gràcies al Banc de Continguts, un espai d’intercanvi del que es beneficien els associats, i la pròpia Premsa Comarcal.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte