Notícia

El Baròmetre de la Comunicació amplia la mostra en 50.000 habitants dins la demarcació de Barcelona

Foto
Al Vallès Occidental, les publicacions associades a Premsa Comarcal/ ACPC que es veuran afectades per l’ampliació de les entrevistes són Diari de Sant Cugat; Forja (Castellar del Vallès); Nova Badia (Badia del Vallès) i Vacarisses. Al Barcelonès afectarà a Revista de Badalona i a La Vall de Verç.
El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, l’estudi de mesura i anàlisi de les audiències dels mitjans i dels consums culturals en els territoris de parla catalana, ha anunciat l’ampliació de la mostra en 50.000 habitants dins la demarcació de Barcelona i, especialment, a les comarques del Vallès Occidental i Barcelonès. Així, el disseny de l’estudi s’ampliarà en 1.500 entrevistes.  FUNDACC va anunciar aquest canvi el passat dijous, dia 15 de juny, en el context de la reunió de la Comissió Tècnica del Baròmetre.
 
L’ampliació de les entrevistes, finançada per la Diputació de Barcelona, té com a objectiu mesurar amb precisió els mitjans exclusius d’alguns municipis amb més població. En la comarca del Vallès Occidental, les publicacions associades a Premsa Comarcal que es veuran afectades per l’ampliació són Diari de Sant Cugat; Forja (Castellar del Vallès); Nova Badia (Badia del Vallès) i Vacarisses. Al Barcelonès afectarà a Revista de Badalona i a La Vall de Verç.
 
Segons va informar el FUNDACC, no serà fins a finals d’agost quan es començarà a veure l’impacte d’aquesta ampliació. Es preveu una millora en la precisió de la dada d’audiència de mitjans exclusius d’aquests municipis.
 
Les comissions tècniques són l’instrument de decisió i consens respecte a la metodologia del Baròmetre. Permeten proposar millores, seleccionar les principals opcions metodològiques i assegurar la qualitat de l’estudi. Francesc Florensa, responsable de la Comissió Digital i Noves Eines Tecnològiques de Premsa Comarcal, va estar present en aquesta reunió en representació de Premsa Comarcal i de les seves publicacions associades.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte