Notícia

Premsa Comarcal col·labora en el postgrau en Direcció d'Empreses de l'IDEC- Universitat Pompeu Fabra

Foto
Els associats a l'ACPC tenen un 10% de descompte sobre el preu de la matrícula.
L’Institut d’Educació Contínua – Universitat Pompeu Fabra ofereix el postgrau en Direcció d’Empreses de Comunicació, amb la col·laboració de Premsa Comarcal. El curs té com a objectiu proporcionar formació avançada per a la gestió d’empreses i grups multimèdia, i per a la recerca empresarial aplicada a la innovació en els seus productes. Els associats a Premsa Comarcal que vulguin cursar el postgrau tenen un 10% de descompte sobre el preu de la matrícula.

El curs en Direcció d’Empreses vol potenciar els coneixements, hàbits de treball, habilitats i eines de gestió necessàries per prendre decisions correctament en entorns dinàmics i capacitar els alumnes perquè desenvolupin tasques de gestió i direcció en empreses de comunicació i grups multimèdia.

El postgrau, dirigit per Josep maria Casasus, compta amb un equip docent de qualitat. El professorat està integrat per acadèmics amb una experiència sòlida docent en comunicació o en administració i direcció d’empreses, i per professionals d’empreses de reconegut prestigi en el món dels mitjans de comunicació. Està previst que s’iniciï el 18 d’octubre del 2010 i que finalitzi el març del 2011, amb horari de dilluns i dimecres de 18.30 a 21.30 hores.

Els associats obtindran el 10% de descompte acreditant que formen part de Premsa Comarcal. Cal posar-se en contacte amb laura@premsacomarcal.cat

Per a més informació sobre el postgrau: www.idec.upf.edu/ddecom

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte