Notícia

Apunta't als cursos d'estiu de l'IDEC-UPF!

Foto
Per ser associat a Premsa Comarcal obtindràs un 10% de descompte en el preu de la matrícula.
L’Institut d’Educació Contínua - Universitat Pompeu Fabra ha obert el període d’inscripció als cursos Barcelona Comm & News sobre Periodisme i Comunicació. Els associats a Premsa Comarcal interessats en algun dels cursos obtindran un 10% de descompte en el preu de la matrícula acreditant que formen part de Premsa Comarcal /ACPC.

En la seva setzena edició, tenen la voluntat d’obrir-se a nous horitzons i d’oferir a tots els professionals del món de la comunicació un espai per actualitzar els seus coneixements, per adquirir noves tècniques i per situar-se en la millor posició per afrontar amb èxit els reptes d’avui i de demà.

Enguany l’IDEC – UPF ofereix cursos com Web 2.0 per a periodistes, pensat per a professionals que vulguin aprofundir els seus coneixements  pràctics sobre blocs, eines d’edició de pàgines web en línia, canals audiovisuals (Youtube i Flickr), eines de treball cooperatiu (wikis i altres) i paquets ofimàtics en línia i motors de cerca i posicionament (Technorati, Google).

Els associats interessats també poden beneficiar-se, per exemple, de cursos com Reporerisme Local, que planteja els coneixements bàsics que han de tenir les persones que treballen en revistes d’àmbit local i butlletins de territori per exercir la seva feina amb més rigor, profunditat i qualitat.

Un altre curs interessant és Aproximació a la crítica musical. Les primeres sessions se centren en l’audició a fons d’obres de diversos gèneres. La segona proporciona coneixements pràctics, orientats a les necessitats dels comunicadors. S’aprofundeix en la definició i funció de la crítica, i els element periodístics que han d’estar presents en aquest tipus de textos.

Els associats interessats poden obtenir un 10% de descomptes en aquests, i en la resta de cursos del Barcelona Comm & News, que es poden consultar a: http://www.idec.upf.edu/bcn/es/programa.html). En aquest link es pot consultar el llistat sencer de cursos: Photoshop, Videoperiodisme etc.

Els cursos s’impartiran entre el 17 de juny i 24 de juliol de 2010. Tots tenen places limitades i es pot formalitzar la matrícula en línia.  Per a més informació sobre Comm & News: www.idec.upf.edu/bcn o al  telèfon 93 542 18 50.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte