Notícia

Premsa Comarcal i el Col·legi de Periodistes de Catalunya estudien la promoció d'iniciatives conjuntes.

La idea és que, a partir de la propera tardor, es puguin organitzar conjuntament cursos i activitats a Barcelona, però també a les delegacions del Col.legi de Periodistes a Tortosa, Tarragona, Lleida i Girona.
Premsa Comarcal i el Col.legi de Periodistes estudien la possibilitat de treballar conjuntament. Les entitats apostarien, principalment, per la formació. La idea és que, a partir de la propera tardor, es puguin organitzar conjuntament cursos i activitats a Barcelona, però també a les delegacions del Col.legi de Periodistes a Tortosa, Tarragona, Lleida i Girona. Amb la realització d’aquests cursos a les diferents seus del Col.legi, la junta de govern de Premsa Comarcal assoliria una de les seves fites: descentralitzar la formació per tal facilitar l’accés i el cost als editors associats de premsa comarcal i local.

La primera acció pública conjunta entre les entitats consistiria en una presentació, a la seu del Col.legi de Periodistes de Catalunya, del Llibre Blanc de la Premsa Comarcal i Local 2010, un estudi sobre el sector de la premsa comarcal d’informació general i amb difusió de pagament elaborat per experts, fruit d’una investigació de prop de dos anys. La presentació del llibre anirà a càrrec del propi degà del Col.legi de Periodistes i de l’assessor de Premsa Comarcal, Enric Yarza.

També està previst que les dues entitats inicien gestions legals per tal de vincular, a curt termini, si és possible, als periodistes de premsa comarcal i local amb el Col.legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte