Notícia

Premsa Comarcal-ACPC llança la seva àrea digital amb una imatge pròpia.

Foto
El logo Premsa Comarcal Digital té la finalitat de potenciar als mitjans digitals i donar-los la seva pròpia identitat dintre de l'associació.
A punt d’obrir-se al públic el nou web 2.0 de Premsa Comarcal, que acollirà els webs de diferents publicacions a curt i mitjà termini, com un servei més de l’associació, amb l'objectiu d'afermar, encara més, el pes de les publicacions digitals dels associades, l'ACPC ha creat un logotip per a la seva àrea digital.

Aquesta àrea, impulsada per la Comissió de Treball Digital i de Noves Eines Tecnològiques, creada l’any passat, seguint les noves necessitats i tendències del mercat editorial i desenvolupant un espai des del qual es facilitarà a les publicacions digitals de la premsa comarcal de pagament, els mateixos avantatges i serveis que ja reben les publicacions impreses dels mateixos associats.

L'ACPC va determinar, donat el ràpid creixement i repercussió del sector, que l'àrea digital necessitava la seva pròpia imatge donada la seva extensió i futur. D'aquesta forma, el logo Premsa Comarcal Digital te la finalitat de potenciar als mitjans digitals i donar-los la seva pròpia identitat dintre de l'associació.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte