Notícia

Nou web 2.0 de Premsa Comarcal

Foto
El nou web oferirà un servei pioner i innovador als joves periodistes. Est tracta d’un servei en el que convergeix la borsa de treball online, el periodisme ciutadà i els joves periodistes.
Josep Alcover (Clementina) i Toni Bayarri (Principios Interactivos) en la presentació del nou web 2.0 de la Premsa Comarcal i Local
FOTO: Premsa Comarcal /ACPC

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal va presentar el seu nou web 2.o de Premsa Comarcal el dia 29 de maig, en el decurs de la 5a Convenció de la Premsa Comarcal i Local que va tenir lloc a Les Borges Blanques. La presentació va anar a càrrec de Josep Alcover de l’agència de comunicació Clementina i Toni Bayarri Bayarri de Principios Interactivos. Ambdós, responsables de les empreses que han desenvolupat el nou portal,  van donar a conèixer als associats i al públic assistent els avantatges i novetats del nou site.

Premsa Comarcal s’ha caracteritzat tradicionalment i, sobre tot en els últims anys, per la seva aposta ferma per les noves tecnologies com a vehicle d’optimització de la seva gestió i dels serveis que presta a les publicacions associades. Actualment, ja disposava d’una pàgina web que conté informació de l’associació, dels serveis, referències de les publicacions associades, informació actualitzada en temps real de notícies i novetats, i d’un espai privat exclusiu pels associats.

Convé destacar un dels serveis que oferirà el nou portal: el servei webmaster publicacions. Aquest servei garantirà que totes les publicacions associades que no disposen de pàgina web pròpia, puguin tenir el seu espai i s’incorporin a la xarxa. Les publicacions que sí tenen pàgina web pròpia també s’hi podran beneficiar.

L’estructura del nou web consta de diferents seccions: Informació general, Publicacions associades, Serveis ACPC, Ofertes de treball, Associar-se, Participació, Banc de continguts, Premsa Comarcal Publicitat, i Premsa Comarcal Aula.

Un servei pioner i innovador
El nou web oferirà un servei pioner i innovador als joves periodistes.  Est tracta d’un servei en el que convergeix la borsa de treball online, el periodisme ciutadà i els joves periodistes, inclosos estudiants de segon cicle, una de les apostes de l’entitat, tal i com demostren les Trobades de Joves Lectors que es celebren anualment a Canyamars amb la col·laboració de les universitats amb estudis de comunicació dels territoris de parla catalana.

El nou web proposa un concepte de currículum en que conviu el tradicional amb el de periodisme ciutadà. Un jove periodista podrà incorporar el seu currículum a la borsa de treball i vincular-lo a les aportacions del banc de continguts en forma d’articles, cròniques, i reportatges, que posarà a disposició de les publicacions associades. Així, complementarà el seu currículum amb experiència real mentre que, aquesta aportació pren categoria de treball periodístic real.

La presentació del nou web 2.0 que Josep Alcover de Clementina i Toni Bayarri  de Principios Interactivos van oferir als assistents durant la 5a Convenció de la Premsa Comarcal pot consultar-se a:
http://vimeo.com/12081674

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte