Notícia

El Pou de la gallina celebra el seu vint-i-tresè aniversari amb una col·laboració amb la web Manresainfo.cat

Foto
La unió entre el Pou digital i Manresainfo.cat es plasmarà amb la visualització i l’enllaç de continguts entre els dos webs.
Amb la publicació del número 253, El Pou de la gallina arriba al seu vint-i-tresè aniversari. La revista mensual associada a Premsa Comarcal /ACPC aprofitarà aquesta ocasió per incorporar canvis en el seu portal digital www.elpou.cat. La principal novetat consisteix en la col·laboració amb el web Manresainfo.cat, amb l’objectiu de potenciar els continguts d’informació i opinió d’àmbit local a través d’internet sense que cap dels dos espais perdi la seva pròpia identitat.

El portal Manresainfo.cat aportarà un seguiment de l’actualitat en forma de notícies, breus, agendes, àlbums d’imatges i una finestra a la resta d’informacions del país. La pàgina de El Pou de la gallina oferirà el contrapunt d’opinió i també d’informació satírica. La unió d’ambdós portals es plasmarà amb la visualització i l’enllaç de continguts entre els dos webs, amb la intenció d’oferir a l’internauta una visió més àmplia del panorama manresà i bagenc, així com augmentar el trànsit de visitants entre tots dos portals.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte