Notícia

5a Convenció i 28a Assemblea de la Premsa Comarcal i Local

Foto
Premsa Comarcal signa un conveni amb el quinzenal Som Garrigues per organitzar la jornada

Premsa Comarcal/ACPC ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions, entitat editora del quinzenal Som Garrigues. L’acord estableix les claus per a l’organització conjunta de la 5a Convenció i la 28a Assemblea de la Premsa Comarcal i Local, que tindrà lloc el 29 de maig a Les Borges Blanques.

 

La signatura d’aquest conveni es va produir el dilluns, dia 12 d’abril, a Les Borges Blanques, entre el president de l’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions, Emili Farré, i el president de Premsa Comarcal, Estanis Alcover i Martí, en presència del director de la publicació i president de la Comissió Digital de l’ACPC, Francesc Florensa.

 

En la 5a Convenció, Premsa Comarcal presentarà el Llibre Blanc 2010 de la Premsa Comarcal i Local, un estudi pioner que dona a conèixer la realitat econòmica, laboral, social i estratègica de la premsa del sector.

 

En el decurs de la jornada es mostrarà oficialment el nou web 2.0 de Premsa Comarcal, el portal que donarà aixopluc a totes les publicacions associades que no disposen de web pròpia, per tal que s’incorporin a la xarxa.

 

En matèria d’investigació, es presentarà el treball guanyador de la 4a edició del Premi de Recerca Universitària de la Universitat Pompeu Fabra “Els canvis en el model econòmic de la premsa comarcal i local a Catalunya. També es donaran a conèixer els autors guanyadors de la 5a edició del Premi de Recerca Universitària.

 

Entre altres activitats, la convenció donarà a conèixer el projecte de la futura federació d’associacions de premsa en català, amb la presència dels presidents de l’Associació de Publicacions del País Valencià, l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG); la federació compte amb l’adhesió de Coneqtia-APP. (Gabinet de Comunicació Premsa Comarcal).

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte