Notícia

Primer Seminari d'ètica i Periodisme del Consell de la Informació

Foto
Els associats a Premsa Comarcal tenen preferència sobre la resta d'inscrits.

El dia 4 de maig tindrà lloc el seminari sobre Ética i Periodisme organitzat pel CIC a l‘edifici Cosmocaixa. És el primer seminari d’aquest tipus organitzat pel Consell de la Informació de Catalunya i hi col·laboren diverses institucions com la Fundació “La Caixa”, la Societat Catalana de Comunicació, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i Premsa Comarcal.

 

La jornada està dedicada a la reflexió sobre la qualitat del periodisme que s’exerceix actualment, i a buscar solucions per millorar-la.

 

El seminari, que tindrà una durada de 8 hores, comptarà amb una Màster Class i debat a càrrec d’Elissa Papirno, professora de dret i ètica periodística a les universitats de Boston i de Hartford. A més d’una taula rodona sobre “Problemes ètics derivats de la presència i les aportacions dels ciutadans en el marc del periodisme professional”.

 

Un cop finalitzat el seminari, Cosmocaixa convidarà als assistents a visitar les exposicions “Nombres de bona família”, Darwin observador” i “Abracadabra il·lusionisme i ciència”.

 

Els associats a Premsa Comarcal que pugin estar interessats en participar poden posar-se en contacte amb Premsa Comarcal  (laura@premsacomarcal.cat) ja que comptaran amb preferència sobre la resta d’inscrits.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte