Notícia

La Associació Empresarial de Publicitat organitzarà un seminari sota el lema “Creatividad y Tecnología”

Foto
En virtud al conveni que van firmar recentment amb Premsa Comarcal, aquesta convida als seus associats a participar al seminari de l’AEP.

La Associació Empresarial de Publicitat organitzarà un seminari sota el lema “Creatividad y Tecnología” en el que s’analitzaran les relacions existents entre ambdues activitats i la seva aplicació pràctica en el negoci de la publicitat. El seminari tindrà lloc en el segon trimestre del 2010 i estarà estructurat en tres xerràdes-coloqui:“El Cloud Computing en las empresas de publicidad”, el 27 d’abril del 2010; “Crear bajo presión”, el 15 de maig del 2010 i “Eres mi target”, pel 18 de juny del 2010.

Totes les xerrades començaran a les 18.30 i tindran una durada de hora i mitja. El seminari ofereix la possibilitat de conèixer algunes de les últimes tendències tecnològiques aplicables al sector, així com convida a l'anàlisi de la conveniència de potenciar la Creativitat des de la Competència Tecnològica. Aquest, esta dirigit a empresaris i directius, responsables de tecnologia i creatius usuaris.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte