Notícia

13 publicacions de Premsa Comarcal oferiran subscripcions gratuïtes a majors de 18 anys

Foto
Qualsevol jove que visqui a Catalunya i que faci 18 anys durant l’any 2010 pot sol·licitar una subscripció gratuïta a una de les 80 publicacions que s’ofereixen (13 són publicacions associades a Premsa Comarcal).
El Punt, Regió 7, Segre, El 9 Nou (edició Osona /El Ripollès) i El 9 Nou (edició Vallès Oriental), Revista del Vallès, Hora Nova (paper), Hora Nova (digital), El 3 de Vuit, La Veu de la Segarra, La Veu de l’Anoia, Setmanari de l’Alt Empordà, Som Garrigues, Revista de Banyoles i Nova Tàrrega són les 13 capçaleres associades a Premsa Comarcal que oferiran subscripcions gratuïtes a joves catalans que al llarg del 2010 accedeixin a la majoria d’edat. Aquesta iniciativa és una de les accions previstes en el Pla de Foment de la Lectura del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Les subscripcions que s’ofereixen són diaris o revistes, en suport paper o digital, que han estat prèviament seleccionades per una comissió de valoració. Entre els 80 seleccionats es troben altres capçaleres d’informació general; revistes de caire cultural, de divulgació científica i històrica. També s’hi apleguem capçaleres esportives, de lliure i entreteniment.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte