Notícia

Premsa Comarcal signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Empresarial de Publicitat

Foto
Premsa Comarcal fa un pas endavant i s’apropa a les empreses de publicitat
El president de Premsa Comarcal, Estanis Alcover i Martí, i el president de L’Associació Empresarial de Publicitat (AEP), José Ángel Abancéns, es van reunir ahir per signar un conveni de col·laboració entre les dues associacions, amb el propòsit de establir un marc de cooperació profitós per ambdues parts i poder desenvolupar accions que aportin valor als associats.

Amb la signatura d’aquest conveni, Premsa Comarcal fa un pas decididament endavant apropant-se a les empreses de publicitat, i, d’aquesta manera, procurar incrementar la quota d’anunciants  que no siguin de caràcter institucional. Amb actuacions d’aquest tipus, la Premsa Comarcal se situa en el mateix nivell d’actuació que altres suports de més abast, situant-la en el lloc que per audiència i penetració li pertoca. Aquesta signatura significa un pas més en el camí de millora de la seva imatge en el mercat publicitari.

El conveni pretén promoure el coneixement, la formació i informació a l’AEP sobre les publicacions associades en tot allò que sigui d’interès professional en la tasca publicitària i en ajuda i assessorament en planificacions en mitjans a nivell local i comarcal. També s’ha acordat la facilitació per part de l’ACPC de la tasca de planificació i compra de mitjans quan ho necessiti qualsevol dels associats de l’AEP, així com descomptes per als associats a l’AEP en funció dels espais contractats tant en els suports paper com digitals.

El conveni també contempla la participació i la col·laboració entre ambdues associacions en actes públics o actes conjunts com informes, conferències, col·loquis, entre d’altres com a formació i informació pels respectius associats.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte