Notícia

La Fundació Escacc posa en circulació la revista “Quaderns d’Escacc”

Foto
La revista inclou entrevistes, articles de opinió i un monogràfic.
La Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc) posa en circulació aquest mes de març el primer número de la revista “Quaderns d’Escacc”. Amb aquesta publicació, vol contribuir a la reflexió i l’anàlisi en l’àmbit dels mitjans de comunicació i les indústries culturals. La revista neix amb la voluntat de fixar en suport físic alguns temes que actualment estan configurant el debat viu sobre els mitjans de comunicació.

El president de la fundació, Àlex Gutiérrez, serà també el director de la revista que, en cada exemplar, es centrarà en un monogràfic al voltant del qual tindran relació la resta de temes. A més, cada número inclourà entrevistes, articles d’opinió i reportatges relacionats amb el sector de la premsa, així com una breu secció sobre les activitats de la fundació.

En aquest número, l’Escacc dedica el seu primer monogràfic als diaris més joves, amb un dossier sobre els diaris europeus nascuts el segle XXI. Destaquen també entrevistes al president de la World Association of Newspapers, Gavin O’Reilly, i al Subdirector de la Vanguardia digital i redactor en cap de l’edició en paper, Enric Sierra.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte