Notícia

Premsa Comarcal signa un conveni de col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández, d’Elx

Foto
El conveni estableix un marc d’actuació per a promoure la col·laboració en activitats educatives i culturals, de formació personal, investigació i desenvolupament tecnològic.
El conveni vol impulsar, entre altres activitats, la participació de la UMH en un portal de recerca sobre periodisme de proximitat, comarcal i local, juntament amb la col·laboració de la Universitat de Vic, la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona-Reus,  i l’Observatori de Comunicació Local. Aquest portal fou acordat en el context de la 1a Plataforma Interuniversitària de la Premsa Comarcal i Local, celebrat a Morella l’any 2008. El portal té com a objectiu posar en contacte investigadors i docents de periodisme, crear un espai d’intercanvi d’informació i recerca i difondre la recerca de periodisme de proximitat. L’Observatori de la Comunicació Local ja ha posat en marxa el projecte, amb la creació d’un espai en el seu portal anomenat “Reculls de premsa”, on es penjaran els treballs d’investigació, els enllaços o les referències als treballs.

http://www.portalcomunicacion.com/ocl/cat/links_recerca.asp?id_seccio=12&id_ambitgeo=0&id_categoriadocs=0

El conveni fomentarà la participació de la UMH en activitats com les Trobades de Joves Lectors de la Premsa Comarcal i Local. Enguany és la segona vegada que la UMH participa en aquestes jornades, que es faran el mes d’abril, a Canyamars, com és habitual. El conveni també contempla l’execució de projectes i programes educatius i culturals conjunts, la cooperació en programes de formació personal, l’assessorament mutu en qüestions relacionades amb l’activitat de les dues entitats, l’organització i execució d’activitats comunes, o la realització de pràctiques d’estudiants de la UMH en les publicacions associades a Premsa Comarcal.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte