Notícia

Premsa Comarcal convoca la IX edició del Premi de Recerca Universitària

Dotat amb 5.000 € demana treballs sobre l'us d'Internet a mitjans locals

Foto
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), amb el patrocini ‘Caixabank’, el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, convoca la novena edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal dirigida a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans.
 
L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús d’Internet com a prioritat, però oberta també al periodisme de proximitat en general que es realitza a ràdios i televisions locals, portals digitals d’informació general i a qualsevol altra tecnologia, sempre que la premsa comarcal hi disposi de finestra, fins i tot complementària.
 
La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora. El termini per a presentar els projectes acaba el 20 d’abril del 2017. La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, el dia 20 de maig del 2017 a Igualada (Anoia) i, la presentació pública del treball acabat es farà el mes de maig de l’any següent, 2018.
 
Encoratgem el col·lectiu docent universitari a crear equips de treball per participar en aquesta nova edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal. Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull - Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I i Abat Oliba.

Al següent enllaç podeu descarregar-vos les bases completes.

Al següent enllaç podeu descarregar-vos la nota de premsa en PDF.
 
Per a més informació podeu contactar amb:
 
Olga Garcia
olga@premsacomarcal.cat
Hospital, 110-112                                                                        
08001 Barcelona
Tel 93 442 14 34
www.premsacomarcal.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte