Junta

President
Francesc Fàbregas
El Vallenc – Valls (setmanal)
Periodista (Valls, 1954), és president del grup editorial El Vallenc; director d’editorial La Torratxa; director dels setmanaris El Vallenc i Nova Conca i creador de diverses webs del grup El Vallenc. Va ser fundador i director de Ràdio Capital de l’Alt Camp, cronista casteller al Diari de Tarragona i corresponsal del Nou Diari. Fa més de trenta anys que realitza retransmissions castelleres, primer a Ràdio Capital de l’Alt Camp i en l’actualitat a Ràdio Valls. Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat diverses conferències i ha participat en congressos sobre el món de la comunicació. Va ser patró de FUNDACC.

Secretàri
Xavier Domènech
Regió 7 – Manresa (diari)
Periodista (Manresa, 1955). Llicenciat en Ciències de la Informació, branca Periodisme, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de començar com a col·laborador en revistes locals i com a corresponsal a Manresa de diaris de Barcelona, la seva carrera ha estat lligada a Regió7 des de la creació del diari al 1978, havent-hi ocupat categories de redactor (de Treball, Camp, Economia, Comarques i Manresa), sotsdirector i director adjunt. Ha estat al front de l'edició Anoia i de l'arrencada de la nova etapa de Televisió de Manresa dins l'òrbita de Regió7.

​Tresorera
Montserrat Dalmau

Montse Dalmau
L’avenç del Palau, El Palau d’Anglesola (trimestral)
Economista (Golmés, 1968). Diplomada en Ciències Empresarials, Grau en ADE per la UOC. Col·laboradora de la revista L’Avenç del Palau d’Anglesola, va començar com a presidenta de la revista fins l’any 2015. Actualment és membre de l’equip de redacció. http://avensdelpalau.blogspot.com.es/

Vicepresidents

Joan Cal 
Segre – Lleida (diari)
Periodista (Pontevedra, 1956). Director Executiu del Grup Segre, vicepresident de l’Associació Catalana de la Premsa comarcal i tresorer de l’Associació Catalana de la TDT Local, conseller de diverses empreses de comunicació. Al llarg de la seva trajectòria professional ha participat en la creació del diari Segre, de Segre Ràdio, Lleida TV, el “Diari d’Andorra” i el portal d’Internet www.lleida.com. El Grup Segre té participació, a més en els diaris gratuïts Més Tarragona i Bon Dia Lleida. Té participació en la societat Ràdio Lleida S.L., que gestiona les freqüències de la SER a Lleida i participa en les plantes d’impressió Lerigraf d’Alcoletge, Lleida i Indugraf de Constantí, Tarragona.

Joaquim Rambla
La Veu de l’Ebre – Tortosa (setmanal)
Periodista (Tortosa, 1963). Gerent del setmanari L'EBRE. Ha estat cap d'esports de RNE-Tortosa, cap de programes d'Antena 3 Ràdio a Tortosa i corresponsal del Diari de Tarragona, Agència EFE, Nou Diari, As i altres publicacions i mitjans locals, nacionals i estatals, així com a cap de premsa de diferents institucions públiques i privades.  Director del setmanari 'La Veu del Baix Ebre' des del 1983 fins l'any 2001 quan la capçalera es fusiona amb L'Ebre per crear La Veu de l'Ebre (ara setmanari l'Ebre). Ha estat president fundador del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de les Terres de l'Ebre.

Francesc Florensa
SomGarrigues – Les Borges Blanques (quinzenals i mensuals)
Coordinador (Llardecans, 1979) del SomGarrigues, un periòdic quinzenal editat per l’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions que dóna cobertura informativa a la comarca de les Garrigues i nou pobles del Segrià (Garrigues Històriques), des de principis del 2007. A més, des del 2010, també editen el periòdic digital www.somgarrigues.cat. Després de gairebé una dècada per Barcelona estudiant (ADE i Sociologia) i treballant (Cooperativa Llibreria l'Economista), actualment viu a Llardecans amb la seua parella. Participa activament del món associatiu local i comarcal formant part de les juntes de l'Ateneu Popular Garriguenc i l'Associació Cultural Fem Poble de Llardecans, així com essent soci del Club Ciclista i Excursionista d'Almatret, de l'ANC les Garrigues i membre de la Colla de Grallers de Llardecans i del grup d'opinió Fòrum Garrigues. A més, és soci-director del web www.lesgarrigues.cat, un nou portal sobre turisme a les Garrigues.

Carme Paltor
777 Comunica – Esparreguera (bimestrals)
Dissenyadora multidisciplinària (Caspe, 1951) havent treballat amb l'escultura, la ceràmica i, des de 1990, el disseny gràfic i la impremta. Va començar a participar en el moviment cultural i social d'Esparreguera des de 1974, format part de l'equip escènic de la Passió i organitzant activitats culturals. Fundadora i coordinadora de la revista 777 comunica, una revista que ha donat cobertura informativa a Esparreguera, des de febrer de 1990, i des de 2012, també a través del diari digital www.setsetset.cat. Creadora i membre de l'equip directiu, de la revista local Espavila, dedicada al comerç, a la petita empresa i a entitats culturals des de l'any 2000. Membre fundadora d'Ardit.cat, empresa de comunicació i estratègia. Forma part de l'Associació Cultural Tramateatre (1991) de la qual també n'és fundadora, i de la mà d'aquesta crea l'any 2003 i dirigeix el Festival LOLA de teatre, que abasta cinc municipis. Recentment és membre de la Jove Orquestra de Cambra de la Passió d'Esparreguera, en la part organitzativa.

Vocals

Joan Carles Codolà
Llumiguia – Cassà de la Selva (mensual)
Joan Carles Codolà, periodista i director de la revista Llumiguia de Cassà de la Selva. Professionalment, des del 1979, ha treballat a les redaccions del Punt Diari, Catalunya ràdio, Avui i el Nou Diari i ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació a més d'exercir de cap de premsa en diferents institucions entre les quals l'Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal de la Selva. Actualment, a part de dirigir la revista cassanenca també és el màxim responsable de cassadigital.cat, l'informatiu digital de referència al municipi.
 
Ivan Sanz
L’Esquerda de la Bastida – La Jonquera (mensual)
Ivan Sanz és titulat en Disseny gràfic i impresor i maquetador d’ofici. Va ser coeditor de la revista Ski Club l'any 1995 i de la Revista de Roses els anys 2007 i 2008. Actualment edita els digitals Infojonquera.cat, Diaridelaneu.cat i de la revista mensual de la Jonquera L’Esquerda de la Bastida (1994).

Anna Albareda
La Segarra – Santa Coloma de Queralt (mensual)
Empleada de banca des del 1979 (Banca Catalana / BBVA). Compromesa política i socialment amb el seu poble. Entre altres, ha estat: Regidora de l'Ajuntament, Consellera del Consell Comarcal Conca de Barberà, Presidenta de l'AMPA del CEIP Cor de Roure. Forma part del secretariat de l'Assamblea Nacional Catalana Baixa Segarra i col·labora amb moltes entitats locals i nacionals. Aficionada a la lectura i al teatre. Des del 1979 forma part del consell de redacció de l'Associació Cultural Revista La Segarra.

Òscar Cabana
...............

 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte