Junta

  • President

Francesc Fàbregas
El Vallenc – Valls (setmanal)
Periodista (Valls, 1954), és president del grup editorial El Vallenc; director d’editorial La Torratxa; director dels setmanaris El Vallenc i Nova Conca i creador de diverses webs del grup El Vallenc. Va ser fundador i director de Ràdio Capital de l’Alt Camp, cronista casteller al Diari de Tarragona i corresponsal del Nou Diari. Fa més de trenta anys que realitza retransmissions castelleres, primer a Ràdio Capital de l’Alt Camp i en l’actualitat a Ràdio Valls. Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat diverses conferències i ha participat en congressos sobre el món de la comunicació. Va ser patró de FUNDACC.

  • Secretari

Joan Carles Codolà
Llumiguia – Cassà de la Selva (mensual)
Joan Carles Codolà, periodista i director de la revista Llumiguia de Cassà de la Selva. Professionalment, des del 1979, ha treballat a les redaccions del Punt Diari, Catalunya ràdio, Avui i el Nou Diari i ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació a més d'exercir de cap de premsa en diferents institucions entre les quals l'Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal de la Selva. Actualment, a part de dirigir la revista cassanenca també és el màxim responsable de cassadigital.cat, l'informatiu digital de referència al municipi.
 

  • ​Tresorer

Òscar Cabana Farjas

La Comarca d’Olot - Olot (setmanal),
Director executiu de la capçalera @lacomarcadolot, editor (edicionselbassegoda.cat), presentador d'esdeveniments, fundador de Bassegoda Grup, dedicat a oferir serveis de comunicació integral a particulars i empreses i director tècnic del Consell Esportiu de la Garrotxa.

 

  • Vicepresidents

Joaquim Rambla
La Veu de l’Ebre – Tortosa (setmanal)
Periodista (Tortosa, 1963). Gerent del setmanari L'EBRE. Ha estat cap d'esports de RNE-Tortosa, cap de programes d'Antena 3 Ràdio a Tortosa i corresponsal del Diari de Tarragona, Agència EFE, Nou Diari, As i altres publicacions i mitjans locals, nacionals i estatals, així com a cap de premsa de diferents institucions públiques i privades.  Director del setmanari 'La Veu del Baix Ebre' des del 1983 fins l'any 2001 quan la capçalera es fusiona amb L'Ebre per crear La Veu de l'Ebre (ara setmanari l'Ebre). Ha estat president fundador del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de les Terres de l'Ebre.

Francesc Florensa
SomGarrigues – Les Borges Blanques (quinzenals i mensuals)
Nascut a Llardecans el 1979, és el coordinador de l’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions, entitat editora del periòdic quinzenal SomGarrigues, la revista mensual SomEsports, la publicació bimensual SomCanalla i la revista trimestral SomRurals, que donen cobertura informativa, des de diferents àmbits, a la comarca de les Garrigues, nou pobles del Segrià (Garrigues Històriques) i un del Pla d’Urgell. A més, també editen el diari digital www.somgarrigues.cat i el setmanari digital www.somesports.net.

Ferran Pedrix
Segre (Diaris)

Director de Sistemes, Innovació i Estratègia del Grup Segre (Lleida, 1975). Enginyer en Informàtica (UPC, 2001), Postgrau en Gestió Integral d’Empreses amb SAP/R3 (UPC, 2002) i amb Diploma d’Estudis Avançats (UdL, 2003). Durant els darrers 25 anys ha compaginant la direcció dels sistemes informàtics del Grup Segre amb els projectes d’innovació i estratègics del grup en l’entorn digital i audiovisual a més de realitzar docència universitària en diversos estudis, graus i màsters de la UdL (2003 - 2022). Investigador del grup GRIHO-UdL (des de 2001) en els camps de la Interacció Persona-Ordinador i la web semàntica, publicant una trentena d’articles científics en els principals congressos nacionals i internacionals de disciplines com la Interacció Persona-Ordinador o la Biblioteconomia i Arxivística, entre d’altres. Membre de la Secció de Ciències de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida (des de març 2022), també membre del Consell de la Societat de la informació de l’Ajuntament de Lleida, fundador del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya, pèrit informàtic facultat pel Col·legi i President de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida.

Anna Berent Palau

Revista Fonoll (Bimensual)

Mestra (Juneda, 1998). Titulada en el Doble Grau d'educació infantil i primària amb Menció d’educació musical i directora de la Revista Fonoll des de l’any 2021. Membre del Consell de redacció de la mateixa Revista Fonoll des de l’any 2016. 

 

 

  • Vocals

 

Núria Piera López
La Portada - Granollers (mensual)

Marketing (1967) Directora de l´empresa Publidaser a on gestiona tota la gerencia de les revistes LaPortada,Gol Esports (revistes comarcals del Vallès) i el diari digital www.puntvalles.com entre altres portals. Desde els seus inicis l´any 1986 amb l ínici del diari Gol Esports va portar el Dep de Publicitat passant a ser gerent de l´empresa l´any 2007.

 

Anna Albareda
La Segarra – Santa Coloma de Queralt (mensual)
Empleada de banca des del 1979 (Banca Catalana / BBVA). Compromesa política i socialment amb el seu poble. Entre altres, ha estat: Regidora de l'Ajuntament, Consellera del Consell Comarcal Conca de Barberà, Presidenta de l'AMPA del CEIP Cor de Roure. Forma part del secretariat de l'Assamblea Nacional Catalana Baixa Segarra i col·labora amb moltes entitats locals i nacionals. Aficionada a la lectura i al teatre. Des del 1979 forma part del consell de redacció de l'Associació Cultural Revista La Segarra.
 

Júlia Ventura

Sant Cugat Magazine (mensual) - Sant Cugat del Vallès

Graduada en Educació Primària (UAB, 2013) i Comunicació Audiovisual (UB, 2016). Directora adjunta de Televisió Sant Cugat i fundadora i directora de la revista mensual Sant Cugat Magazine. Anteriorment, ha treballat com a càmera, redactora, i editora. Compromesa socialment i organitzadora de diferents esdeveniments culturals de la seva ciutat.

 

Estel Huguet

El Breny

Llicenciada en Periodisme (Barcelona, 1975). Cap de redacció del periòdic local El Breny, de Sant Vicenç de Castellet (Bages) des del 2014, i coordinadora del diari digital catalunyametropolitana.cat, de la Fundació Periodisme Plural. 

 

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte