Notícia

Esmorzar amb Simona Levi, autora del llibre "#FakeYou"

Foto

El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza un esmorzar amb Simona Levi el pròxim dimecres 22 de gener, a les 9:30h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. La dramaturga i especialista en tecnologia conversarà amb els col·legiats i col·legiades sobre manipulació informativa. Levi amb la col·laboració dels seus alumnes ha publicat recentment el llibre "#FakeYou" (Raig Verd Editorial) sobre el funcionament del negoci de la desinformació.   

El llibre exposa investigacions que desmunten els mites en els quals es recolza l’onada de legislacions lliberticides que patim en l’actualitat. Aquesta publicació es planteja com una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arma contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació. 

Simona Levi (Torí, 1966) és fundadora de Xnet, un projecte activista que defensa els drets digitals, la renovació democràtica i la lluita contra la corrupció. L'any 2017, la revista Rolling Stone va escollir Levi com una de les 25 persones que estan donant forma el futur. Actualment, dirigeix el Postgrau en Tecnopolítica i Drets en l'Era Digital de la Barcelona School of Management (UPF). 


Inscripcions en aquest enllaç
 

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte