Notícia

Els Premis Rahola de Comunicació Local de Girona reben 105 candidatures

En la categoria de premsa hi ha 32 obres presentades

Foto

Fins a 105 treballs de 109 autors opten als XIV Premis Carles Rahola de Comunicació Local que organitza la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Es tracta d'una xifra molt superior a la de l'any passat, quan hi havia 85 propostes i 88 participants. De fet, aquesta edició serà la tercera amb més participació de projectes de tota la història dels guardons periodístics i la quarta en nombre d'autors. La categoria amb més aspirants és, com sempre, la de fotografia de premsa on hi ha 45 treballs de 14 professionals que s'han presentat al premi. Pel que fa a la beca Carles Rahola que dona l'Ajuntament de Girona per fomentar la recerca periodística a la demarcació, s'hi han presentat quatre propostes.

Per altra banda, en la categoria de premsa hi ha 32 obres presentades, la majoria d'elles fetes col·lectivament. En tercer lloc per volum de projectes presentats hi ha el Premi Miquel Diumé al millor treball en ràdio. En aquest cas 9 programes opten al premi i estan fets per 25 professionals.

En les categories d'informació digital i comunicació institucional hi ha 7 propostes en cada una d'elles fetes per 22 persones en el primer cas i 11 pel segon. Pel que fa a la categoria de televisió, hi opten cinc programes diferents. La categoria de projecte de comunicació periodística ha quedat deserta perquè no s'hi ha presentat cap proposta.

Els Premis Carles Rahola volen reconèixer el periodisme de les comarques gironines i fomentar la creativitat en qualsevol format, àmbit i estructura. Cada categoria compta amb un premi de 1.000 euros menys la de millor projecte de comunicació, que en són 2.000.

Font: ACN

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2023

Avís legal

Contacte