Notícia

Cs vol que el Parlament condemni l'atac a un periodista de TV3

Un jutjat va sentenciar el raper Pablo Hasél per l'agressió al professional

Foto

Cs durà a la Comissió de Control de l'Actuació de la CCMA del Parlament una proposta de resolució perquè la cambra condemni l'agressió que va patir un periodista de TV3 a mans del raper Pablo Hasél mentre cobria una protesta a la Universitat de Lleida (UdL) el 2016 i també l'atac que la delegació d'aquesta cadena a la capital del Segrià va rebre el passat 8 de juny.

Un jutjat de Lleida va condemnar a principis de juny Hasél pels fets de la UdL i pocs dies després la seu de TV3 a la ciutat va aparèixer amb els vidres trencats i pintades a la façana acusant els treballadors de "manipuladors" i demanant la llibertat per al cantant.

El grup taronja vol que el Parlament condemni tant l'agressió al treballador de TV3 com l'atac a les seves instal·lacions i que es rebutgi "qualsevol atac violent o coacció contra mitjans de comunicació i partits polítics", ja que són "factors fonamentals i necessaris per al bon funcionament democràtic". Cs considera que l'atac contra TV3 "no només constitueix en si mateix un exercici de violència inadmissible en democràcia", sinó que "suposa una reivindicació de la intolerable violència física exercida pel mateix raper contra un periodista".

Font: ACN

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2020

Avís legal

Contacte