Notícia

Òscar Camps i Bea Talegón protagonistes del Dia de la Premsa Comarcal

L'activista i la periodista oferiran dues classes magistrals

Foto

La propera edició del Dia de la Premsa Comarcal ja comença a desvetllar la seva cartellera. El primer anunci que fa és la presència dos conferenciants estrella com l'activista Òscar Camps, i la periodista Bea Talegón.

  • Òscar Camps Gausachs (Barcelona, 1963), és un socorrista, empresari i activista català, conegut principalment per ser el fundador i director de l'ONG badalonina Proactiva Open Arms.
  • Beatriz Talegón Ramos (Madrid, 1983) és una política i jurista espanyola. Actualment és directora d'opinió del Diario 16 i publica articles per a El Plural i OkDiario. També col·labora com a tertuliana a Las mañanas de Cuatro i a Preguntes freqüents de TV3.

El Dia de la Premsa Comarcal se celebrarà el proper divendres 13 de desembre a l'Auditori del Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona.

El Dia de la Premsa Comarcal va ser instaurat l’any 2014 per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) amb la intenció de reivindicar un model de comunicació que genera 850 llocs de treball a tot el país i compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, i que aposta per continuar creixent mantenint el seu compromís amb la informació de proximitat. En cadascuna de les edicions anteriors la jornada va aplegar més d’un centenar de professionals del món de la comunicació ja siguin mitjans, agències de publicitat, administracions, empreses o gabinets de comunicació; i va comptar amb les intervencions de reconeguts ponents com Jaume Roures, Antoni Bassas, Critobal Colon, Sor Lucia Caram, Lluís Bassat, Josep Roca o Jordi de Miquel, entre d'altres.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2020

Avís legal

Contacte