Notícia

Oberta la convocatòria dels XI Premis Carles Rahola de Comunicació Local

Impulsats per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes

Foto

La Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya obren la convocatòria de l’onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.  Els premis, que tenen com a objectiu fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre informació de tipus periodístic, consten de set categories: 

•    projecte de comunicació periodística
•    premsa
•    ràdio (premi Miquel Diumé)
•    televisió
•    fotografia
•    informació digital 
•    comunicació institucional 

Tots els premis estan dotats amb 1.000 euros, a excepció del projecte, que té una dotació de 2.000 euros.
Els treballs  han d’haver estat publicats, emesos o difosos entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019, i es podran presentar fins al dia 8 de gener de 2020.  

La Beca dels Premis Rahola es convocarà en breu 

D’altra banda, la convocatòria de la cinquena edició de la Beca dels Premis Carles Rahola, que vol fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines i que convoca l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i de la Diputació de Girona, s’obrirà en breu.

La Beca dels Premis Carles Rahola està dotada amb 3.000 euros i té dues modalitats, professional i universitària, que s’alternen anualment. La primera s’atorga a un projecte elaborat per periodistes col·legiats, mentre que la segona es concedeix a un estudiant universitari en el marc del projecte de final del grau o màster que estigui cursant. En els dos casos, el projecte de la recerca ha de basar-se principalment en els recursos de l’Arxiu Municipal de Girona.  En aquesta edició, es convocarà la beca destinada als periodistes col·legiats. 

DOCUMENT. Bases dels premis

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2020

Avís legal

Contacte