Notícia

Òscar Meseguer del Setmanari de l'Ebre competeix pel Premi Terres de l’Ebre

Es lliuren aquest divendres a Amposta a partir de les 20 hores

Foto

El V Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, atorgat per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), es lliurarà finalment aquest divendres, 12 de juliol, a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta a les 20.00 hores. Un associat de l'ACPC, el periodista Òscar Meseguer, director del Setmanari de l'Ebre, és un dels tres finalistes per la sèrie d’articles sobre el maqui Francisco Serrano, publicats al Setmanari els dies 25 de maig i 8, 15 i 29 de juny.

Els altres dos finalistes són el documental “Desconnectats”, elaborat per Toni Royo, Santi Valledepérez de Films Nòmades i l’empresa de disseny ABS, i, finalment, el també documental “A les fosques” dels periodistes Andreu Caralt, Oriol Gracià i Esther Benet i de l’antropòloga Maite Hernández. En aquesta cinquena edició del guardó, dotat amb 1.000 euros de premis, el jurat ha escollit tres finalistes del total de 17 treballs presentats.

L’acte, que es va ajornar el passat dia 28 de juny en solidaritat amb els afectats, veïns i periodistes, pel greu incendi a la Ribera d’Ebre, tindrà dues parts. En la primera part, es farà el lliurament del Premi de mans dels guanyadors de la passada edició. En la segona part, el periodista i editor del TN Migdia de TV3, Carles Prats, i el president ebrenc del CPC, Josep Baubí, protagonitzaran un col·loqui sobre els mitjans de comunicació públics a Catalunya.

L’acte de lliurament és el primer cop que surt de la ciutat de Tortosa, segons ha comentat el president del CPC a l’Ebre, Josep Baubí, “perquè volem que es visualitzi encara més que el nostre col·legi és i dona servei a les quatre comarques de l’Ebre”. Amb aquest guardó, la demarcació Terres de l’Ebre vol distingir els periodistes que treballen qualsevol aspecte del territori ebrenc. En aquesta edició el jurat ha estat format per la catedràtica Amparo Moreno, el periodista Josep Bayerri, la periodista Joana Pardos, Premi Ondas 2018; la periodista de TV3 Fàtima Llambrich, i la tresorera de la demarcació ebrenca del CPC, Anna Ferràs, que actuava també com a secretària.

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte